Scandal uriaș la Spitalul Județean din Brăila

Spitalul Judeţean din Brăila este vizat de o anchetă a Consiliului Judeţean, după ce au apărut informaţii că în bucătăria pentru bolnavi s-a pregătit mâncare pentru nunţi şi botezuri.

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Viorel Mortu, a dat dispozitie sa se faca un nou control la Spitalul Judetean,  dupa ce la urechile sale au ajuns informatii potrivit carora in bucataria unitatii se pregateste de ani de zile mancare livrata la nunti, botezuri, potrivit mihaeladanpress.ro.

Viorel Mortu se declara revoltat de faptul ca firma care presteaza serviciul de bucatarie la spital a folosit bucataria in scopuri care nu tin de hrana bolnavilor. In plus, el spune ca exista pericolul ca nuntasii sau invitatii la diverse petreceri facute in Braila in ultima perioada, care au mancat, fara sa stie, alimente pregatite in spital, sa se imbolnaveasca.

Presedintele CJ Braila admite ca daca se confirma informatiile pe aceasta tema, situatia este foarte grava, daca in incinta spitalului, in oalele in care se pregateste mancarea pentru bolnavi, se facea si mancare care era livrata la nunti, botezuri si alte evenimente de acest gen.

Firma care se ocupa de serviciul de preparare a hranei la Spitalul Judetean este Titan Edilitara, ce apartine presedintelui Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Braila, Stefan Fusea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.