Senatorul Cordoș s-a autosuspendat din PSD

Share:

Alexandru Cordoş, cercetat penal pentru complicitate la trafic de influenţă, şi-a dat demisia din toate funcţiile deţinute în PSD.

Senatorul social-democrat Alexandru Cordoş a anunţat sâmbătă că se autosuspendă din toate funcţiile deţinute în PSD. „Mă autosuspend pentru a nu implica PSD în situaţia juridică pe care o voi clarifica în justiţie. Am încredere în justiţie”, a anunţat senatorul Alexandru Cordoş prin intermediul unui comunicat de presă, relatează Romaniatv.net.

Preşedintele PSD Cluj-Napoca, deputatul Aurelia Cristea, declarase anterior ca senatorul Cordoş, acuzat de complicitate la trafic de influenţă, riscă să fie exclus din partid.”Este posibil orice, inclusiv autosuspendarea, inclusiv suspendarea sau excluderea. Toate sunt posibile”, a subliniat Aurelia Cristea. Ea a mai spus că ar fi un gest de colegialitate din partea senatorului Cordoş să se autosuspende din PSD.

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis vineri, la propunerea DNA, arestarea preventivă pentru 30 de zile a Mihaielei Lucia Cordoș, soția senatorului Alexandru Cordoș, acuzată de trafic de influență în formă continuată.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.