Gigi Becali a pierdut definitiv marca Steaua

Share:

Reacţia entuziastă a oficialilor CSA Steaua după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins ca nefondată contestaţia în anulare a clubului lui Becali în cazul legat de marca ”Steaua” i-a deranjat pe oficialii campioanei din Liga 1. „Am învins, le-a fost respinsă contestaţia în anulare. Decizia e irevocabilă, nu mai au ce să mai facă, ei s-au învăţat să o folosească gratis şi nu se mai poate aşa. Marca e a Clubului Sportiv al Armatei”, mărturisea Florin Talpan, juristul CSA Steaua, imediat după luarea deciziei, la DigiSport.

Helmuth Duckadam, preşedintele de onoare al Stelei, a comentat pentru ProSport felul în care Talpan şi-a exprimat satisfacţia pentru succesul obţinut în instanţă. „Pentru că am văzut din partea CSA Steaua, cei care erau foarte entuziaşti, un titlu cu – Am învins! -, aş dori să îi întreb: pe cine aţi învins? Pe Gigi Becali? Nu aveţi cum, deoarece sunteţi mult prea mici şi neînsemnaţi. Dar nu vă bucuraţi prea tare pentru că, mai curând de cât vă aşteptaţi, cineva dintre milioanele de suporteri care au cotizat zeci de ani pentru această echipă vă va întreba cu ce drept aţi distrus, într-un singur an, o bază sportivă şi istoria celei mai galonate echipe din România. Să ne ferească Dumnezeu dacă oameni ca voi vor trebui să ne apere într-o bună zi”, a spus ”Eroul de la Sevilla” pentru ProSport.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis vineri în privinţa recursului în anulare pe care echipa de fotbal deţinută de Gigi Becali îl făcuse în privinţa mărcii Steaua. Completul de judecată a respins ca nefondată contestaţia în anulare formulată de contestatoarea SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA împotriva deciziei nr. 3425 din 3 decembrie 2014 şi a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Secţia I Civilă. Sentinţa este irevocabilă. Societăţii lui Gigi Becali nu-i mai rămâne astfel decât să participe la licitaţia care va fi organizată după evaluarea mărcii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.