Dan Mihalache neagă că ar fi certat cu MRU

0

Șeful cancelariei prezidențiale, Dan Mihalache, a vorbit despre relația sa cu Mihai Răzvan Ungureanu, după ce în presă s-a vehiculat că ar avea un conflict cu liderul PNL, numit consilier onorific al președintelui Iohannis în luna decembrie.

„Cum se construiește o non-știre într-o zi de duminică. Se iau câteva ingrediente: de pildă, o nuntă și participanții la ea. După care, se contruiește un mic conflict bazat pe nuntă, respectiv între Mihai Răzvan Ungureanu și mine și bazat pe niște relatări incerte ale unor participanți. În felul acesta s-ar putea construi varii conflicte. De pildă, între Vasile Blaga și Cătălin Predoiu, între Cătălin Predoiu și mine ș.a.m.d. Bineînțeles că nimeni nu se străduiește să verifice aceste lucruri. Ele sunt în regim de ‘breaking news’, apar zece minute, apoi dispar. E un exercițiu de presă care va intra probabil într-un manual, într-o zi”, a declarat Dan Mihalache, duminică, pentru DC News.

Șeful cancelariei prezidențiale a adăugat că nu s-a mai întâlnit cu fostul premier „de vreo trei săptămâni” și niciodată în cabinetul președintelui.”N-am avut niciun fel de discuție cu el în contradictoriu, dimpotrivă, suntem în relații amicale”, a punctat Mihalache.

Da Mihalache a participat, sâmbătă, la nunta liberalului Mihai Voicu, eveniment în urma căruia au fost vehiculate informații că între șeful cancelariei prezidențiale și MRU există fricțiuni, scrie evz.ro 

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.