Deputatul Florin Iordache, la DNA

Share:

Vicepreședintele Camerei Deputaților Florin Iordache (PSD) s-a prezentat luni la Direcția Națională Anticorupție pentru a fi audiat de procurori.

La intrarea în sediul DNA, Florin Iordache nu a dorit să facă declarații jurnaliștilor. Potrivit unor surse judiciare, Florin Iordache ar fi audiat într-un dosar referitor la Poșta Română. El a mai fost la DNA la începutul anului. Deputatul social-democrat ar avea calitate de martor.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, deputatul PSD Florin Iordache, a spus la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), că a fost audiat în calitate de martor şi că a făcut „câteva precizări”, în faţa organelor judiciare. Întrebat dacă au fost făcute presiuni vreodată asupra sa, în legătură cu această anchetă, Iordache a spus: „Nu”.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, deputatul PSD Florin Iordache, a venit, luni, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, el fiind audiat de procurori în calitate de martor, într-un dosar ce vizează activitatea Poştei Române, conform unor surse judiciare.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.