Doar șapte cluburi din Liga I pot juca în cupele europene

Share:

FRF a anunţat grupările care au obţinut licenţa de participare în sezonul viitor al competițiilor de club UEFA, procesul de licenţiere încheindu-se pe plan naţional.

Licenţa UEFA a fost solicitată de nouă cluburi, însă doar şapte au primit-o din partea Comisiei pentru acordarea licenţei cluburilor (Comisia de fond). Cele şapte cluburi sunt: FC Botoşani, Steaua Bucureşti, CSMS Iaşi, Gaz Metan Mediaş, Pandurii Tg. Jiu, ASA Tg. Mureş şi FC Viitorul, relatează Romaniatv.net.

Cele două cluburi care nu au primit licenţa sunt Astra Giurgiu și CS Universitatea Craiova, acestea contestând hotărârile Comisiei de fond. Comisia de apel a desființat hotărârea Comisiei de fond și a acordat licenţa UEFA clubului Astra. În schimb, Comisia de apel a menținut hotărârea Comisiei de fond de refuzare a acordării licenței UEFA în cazul clubului CS Universitatea Craiova.

„Deciziile Comisiei de apel pot fi atacate cu recurs la TAS în 10 zile de la comunicare, respectiv până la data de 3 mai 2015. Deciziile TAS sunt irevocabile”, a indicat FRF.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.