Percheziții la Primăria Timișoara

0

Direcția Națională Anticorupție desfășoară percheziții în cursul zilei de marți, la sediul Primăriei Timișoara, informează B1 TV.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a precizat într-o intervenție telefonică pentru B1 TV, că oamenii legii ridică documente, înscrisuri și nu oameni. Procurorii vor să ridice mai multe dosare. Ancheta ar viza retrocedările din acest oraș.

Anul trecut a fost audiat și fostul primar, Gheorghe Ciuhandu. ”În momentul de față se desfășoară o percheziție în cadrul anchetei DNA la nivelul țării. Echipa care face percheziții a a venit să ridice documente, înscrisuri, și nu persoane. Se ridică tot ce se consideră interesant pentru anchetă, începând din 1996 și până în prezent.

Vreau să precizez din start că în mandatul meu nu s-a întâmplat absolut nimic, și în plus, mai precizez că eu însumi am cerut să se facă investigații privind toate trecerile din avuția publică în proprietatea privată a persoanelor și firmelor chiar. Nu au fost presiuni asupra mea (n.r. din partea clanurilor mafiote). Eu m-am ales cu o amendă pentru că s-a considerat că sunt rasist, ceea ce e absolut aberant. Acum reprezentanții unui asemenea clan, după ce mi-au făcut plângere penală, vin și atacă decizia procurorilor de a nu începe urmărirea penală, dar eu nu am făcut conexiuni că ar vrea să mă înmoaie”, a spus primarul Nicolae Robu.

Întrebat dacă se referă la clanul Cârpaci, Robu a răspuns afirmativ. ”Da, de la acest clan mi s-a întâmplat asta: să am o plângere penală”, a mai spus acesta.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.