PNL, învins în Senat de PSD. Boroianu, noul presedinte al ICR!

0

Plenul Senatului l-a desemnat, marţi, prin vot, pe Radu Boroianu, propunerea PSD, în funcţia de preşedinte al Institutului Cultural Român (ICR). Boroianu a obţinut mai multe voturi decât candidatul PNL, Iulian Tănase. 

Votul din Senat a fost câștigat de reprezentantul PSD, Radu Boroianu, care a obţinut 64 de voturi, faţă de cele 49 primite de Iulian Tănase, susţinut de PNL. Patru voturi au fost nule, relatează Romaniatv.net.

Radu Boroianu a fost susținut intens pentru șefia ICR de președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. Anterior, preşedintele Senatului anunţase că pentru funcţia de preşedinte al ICR au fost depuse două candidaturi din partea grupurilor parlamentare ale PSD şi PNL, Radu Boroianu şi Iulian Tănase, care au fost audiaţi marţi în comisiile de cultură şi de politică externă.”S-au făcut nominalizările pentru funcţia de preşedinte al ICR, Radu Boroianu de la PSD şi Iulian Tănase de la PNL, care a lucrat inclusiv la Radio Guerrilla”, a declarat, marţi, după şedinţa Biroului Permanent, preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.