Spitalul „Grigore Alexandrescu”, premiul pentru cel mai bun spital

0

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București a primit la Londra, în cadrul Achievements Forum, premiul „Cel mai bun spital”, iar managerul unității, Dan Mircea Enescu, a primit premiul „Cel mai bun manager”.

Spitalul pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din Capitală a fost nominalizat la categoria „Inovație în sănătate și management public” în cadrul Achievements Forum.  La această categorie au fost nominalizate instituțiile și companiile publice, precum și profesioniști din domeniu care s-au remarcat prin rezultate deosebite prin: atragerea de fonduri pentru modernizarea anumitor secții, spitale și clinici publice, implementarea de programe naționale pentru diferite afecțiuni în beneficiul pacienților, dezvoltarea educației medicale a specialiștilor prin diverse programe/ acțiuni științifice, dar și rezultate medicale excepționale precum transplanturi, intervenții chirurgicale etc.

„Acad. Dan Mircea Enescu a primit din partea „Comitetului Socrate” premiul internațional „Cel mai bun manager” din domeniul sanitar. Aceasta este o recunoaștere a excelentei reputații, a experienței profesionale remarcabile (oferirea de metode de tratament sigure și eficiente) și a managementului de succes. În virtutea acestei nominalizări, acad. Dan Mircea Enescu va figura în „Almanahul Socrate” „, potrivit unui comunicat.
Europe Business Assembly a premiat pe 21 aprilie, în cadrul Achievements Forum, cei mai buni reprezentați ai medicinei, științei și economiei.
Achievements Forum este o platformă interactivă de colaborare internațională, la eveniment participând oameni de afaceri, finanțatori, diplomați, lideri ai camerelor de comerț, asociații de afaceri și sindicate profesionale din peste 60 de țări.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.