Șumudică i-a luat locul lui Dorinel Munteanu la Astra

0

Astra a stat putin timp fara antrenor dupa despartirea de Dorinel Munteanu, oficialii echipei din Giurgiu aducandu-l in locul lui „Munti” pe Marius Sumudica.

„Nu am semnat nimic, dar este adevarat ca mi-am dat acordul sa preiau Astra. Am inteles ca echipa s-a despartit de Dorinel Munteanu, dupa care m-a cautat pe mine. Nu puteam sa stau acasa. Avem obiectiv calificarea intr-o cupa europeana, iar lotul are valoarea necesara pentru acest obiectiv. Am un respect deosebit pentru domnul Niculae, sper sa aveam rezultate, merita macar atat din partea echipei” – Marius Sumudica pentru Digisport.
In varsta de 44 de ani, Sumudica a mai pregatit-o pe Astra in perioada in care echipa evolua la Ploiesti. El a fost antrenor timp de zece etape, perioada in care a obtinut sase victorii.
Marius Sumudica era liber de contract dupa ce in urma cu cateva saptamani a fost indepartat de la Concordia Chiajna.
Dorinel Munteanu a fost antrenorul Astrei pentru o perioada scurta de timp, el fiind numit in functie la inceputul lunii martie. Astra a avut pana acum trei antrenori in acest sezon competitional: Daniel Isaila, Oleg Protasov si Dorinel Munteanu. Marius Sumudica este al patrulea tehnician in aceasta stagiune.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.