Averea fabuloasă a directorului RA-APPS

0

Directorul RA-APPS, Gabriel Surdu, numit la conducerea RA-APPS în 2007 de guvernul condus de Călin Popescu Tăriceanu, deţine 6 terenuri de aproape 56 de hectare, casă, apartament, barcă şi skyjet, precum şi aproximativ 300.000 de euro în conturi, potrivit declaraţiei sale de avere. Asta ţinând cont de faptul că salariul său de bugetar este de puţin peste 1.000 de euro pe lună. Bunurile sunt împărţite cu soţia sa, deputatul PNL Raluca Surdu, care are şi ea o casă la Snagov.

Gabriel Georgian Surdu, numit director al RA-APPS din aprilie 2007, are un salariu lunar de aproximativ 4.700 de lei pe lună, conform declaraţiei sale de avere. De cealaltă parte soţia sa, Raluca Surdu, deputat PNL, câştigă în schimb 4.900 de lei pe lună.

Şeful RA-APPS deţine 5 terenuri agricole în suprafaţă de aproape 54 de hectare în comunele Luciu şi Costeşti, din judeţul Buzău, în comuna Ianca, din judeţul Brăila, precum şi în comunele Ciorogârla şi Baloteşti, din Ilfov. În plus, acesta deţine şi două hectare de teren intravilan în oraşul Buzău.

Gabriel Surdu mai deţine o casă de 200 metri pătraţi în Snagov şi un apartament de 104 metri pătraţi în Bucureşti. Soţia sa, deputata Raluca Surdu, deţine şi ea o casă în Snagov, de 220 de metri pătraţi. Totodată, directorul RA-APPS şi-a cumpărat în 2013 şi o barcă Malibu şi un skyjet Bombardier.

Soţii Surdu au declarat că au în conturi bancare aproape 300.000 de euro în 2014 (1,31 milioane lei). În plus, şeful RA-APPS a precizat şi un împrumut de 15.000 de euro. Cei doi soţi nu deţin credite la bănci şi declară că au câştigat din dobânzi bancare, în 2014, 65.600 de lei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.