Percheziții la RA-APPS

0

Procurorii DNA efectuează miercuri percheziții în 4 locații situate în municipiul București și județul Prahova, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.Potrivit unor surse judiciare citate de România TV, procurorii DNA au descins şi la sediul RA-APPS, în vizor anchetatorilor aflându-se chiar directorul instituţiei, Gabriel Surdu. 

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Secția de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție comise în perioada 2013 – 2014, se arată într-un comunicat al DNA.

Ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, procurorii DNA au efectuat percheziții domiciliare în 4 locații situate în municipiul București și județul Prahova, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

Potrivit unor surse judiciare citate de România TV, procurorii DNA au descins şi la sediul RA-APPS. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

 

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.