Șocant: Un bărbat s-a înjunghiat și și-a incendiat apartamentul!

0

Incident şocant în centrul Capitalei. Un bărbat, care avea şi cetăţenie austriacă, s-a înjunghiat, iar apoi şi-a incendiat apartamentul de lângă sediul Academiei de Studii Economice. A fost scos din foc după ce angajaţii de la ASE au văzut flăcările şi au sunat la 112. Bărbatul a murit în drum spre spital. Vecinii povestesc că era cunoscut ca un bărbat violent, cu tulburări psihice.

Cristian Panait locuia singur la ultimul etaj al unui imobil din imediata apropiere a Academiei de Studii Economice. Angajatii de la ASE au văzut, marţi seară, că pe geamurile apartamentului ies flăcări si au alertat imediat pompierii, potrivit România TV.
Alertaţi de către angajaţii de la ASE, când au ajuns la faţa locului, pompierii au fost nevoiţi să spargă uşa apartamentului. Când au intrat în dormitor, l-au găsit pe bărbat întins pe podea, înjunghiat în piept. În jurul lui toate lucrurile erau in flăcări.

Bărbatul de 52 de ani a murit în drum spre Spitalul Floreasca. Vecinii povestesc că bărbatul era violent şi că i-a atacat de multe ori. „Locuia de ceva vreme aici. Era un om cu probleme psihice destul de grave. Pe mine m-a tăiat la gât„, a declarat o vecină.

Vecinii au povestit că în urmă cu o zi, bărbatul părea destul de tulburat, iar dovadă stă faptul că şi-a distrus propriul autoturism. Luni, acesta a tăiat bancheta din spate a maşinii şi scaunele din faţă cu o şurubelniţă. De asemenea, a rupt bucăţi de pe portiere, iar geamurile de pe bord le-a spart tot cu şurubelniţa.

Bărbatul era evitat şi de rude, după ce în trecut a încercat să-şi sugrume unul dintre părinţi.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.