Transportatorii cer demisia lui Mișu Negrițoiu

Transportatorii protestează miercuri în fața sediului Parlamentului, informează B1 TV.

Aceștia cer demisia șefului ASF, Mișu Negrițoiu, pe care îl acuză că ar ține partea asigurătorilor. Așadar, acestuia nu i-ar păsa și de oamenii de rând, care se trezesc în situația că nu mai primesc bani sau așteaptă luni întregi pentru a a recupera prejudiciul în cazul accidentelor auto.

Asociaţia Societăţilor de Service Auto (ASSAI) împreună cu mai multe organizaţii de protecţie a consumatorului şi din transporturi au anunţat că organizează acest protest pentru a solicita demiterea preşedintelui Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), Mişu Negriţoiu, legiferarea de urgenţă a Corpului Experţilor şi Evaluatorilor Tehnici Independenţi (CEETAR), abrogarea normei recent adoptate de ASF privind reclamaţiile şi abrogarea Normei RCA, care reduce valoarea despăgubirilor cu 30-50% în cazul daunelor majore.

De asemenea, sindicaliştii din administraţia publică au anunţat că joi vor bloca activitatea din primării şi că nu vor elibera niciun act. Concret, aceştia intră în grevă timp de o zi şi singurele acte pe care le vor da celor ce ajung la ghişeu sunt certificatele de deces. Principala nemulţumire este legată de salariile mici.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.