RATB modifică traseele de transport în comun

0

Circulația mijloacelor de transport public în zona Piața Presei va fi modificată începând de luni, 4 mai, în vederea continuării lucrărilor la pasajul din zonă, a anunțat, joi, într-un comunicat de presă, Regia Autonomă de Transport București /RATB/.

Traficul rutier pe Bulevardul Mărăști, sensul spre Bd. Expoziției, tronsonul cuprins între Piața Presei și Bd. Expoziției, va fi restricționat în perioada 4-25 mai, iar transportul public în zonă va fi reorganizat, după cum urmează: accesul autobuzelor liniilor 149, 261, 304 și 449 în terminalul ,,Piața Presei’ se va realiza de la rondul Piața Presei, prin șoseaua Kiseleff, Str. Alexandru Constantinescu, Bd. Mărăști, Bd. Expoziției, iar celălalt sens nu se modifică.

De asemenea, autobuzele liniei 780 vor circula pe sens ,,Gara Basarab’, de la rondul Piața Presei, prin șos. Kiseleff, Str. Alexandru Constantinescu, Bd. Ion Mihalache, Calea Griviței, apoi pe traseul actual. Și în acest caz, pe sensul de întoarcere traseul nu se modifică.

Potrivit RATB, autobuzele liniilor 149, 261 și 304 vor efectua opriri și în stațiile ,,Muzeul Satului’, comun cu cele ale liniilor 131, 205, 331, respectiv ,,Arcul de Triumf’ și ,,Institutul Agronomic’, comun cu cele ale liniei 330. Pe traseul modificat, autobuzele liniilor 449 și 780 nu vor efectua stații intermediare.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.