Mircea Rednic va pleca de la Petrolul

0

Mircea Rednic a anunțat că va pleca de la Petrolul la finalul sezonului . Tehnicianul i-a recomandat pe Valentin Sinescu și pe Mihai Teja pe banca “lupilor”.

“Jocul s-a decis în ultimele 10 minute și în momentul în care am fost obligat să-l schimb pe Peteleu. Cei care au intrat nu au fost suficienți de încălziți și de maturi. Până în minutul 80, echipa a jucat, am avut o posesie bună, ne-am creat ocazii de a marca. Ne-am bătut joc de noi, am pierdut pe mâna noastră. Diferența au făcut-o și cele trei schimbări, ei au băgat jucători de națională. Păcat, băieții au muncit pentu a câștiga, dar în ultimele zece minute am pierdut tot. E greu, mă deranjează și declarațiile jucătorilor mei, care s-au plâns de situația clubului. Probleme au și cei de la Astra, dar uitați-vă că au câștigat. Trebuie să joci fotbal din plăcere. E vorba de ambiție, nu se poate!”, a răbufnit Rednic.

Nemulțumiți de jocul echipei, fanii “lupilor” i-au cerut demisia lui Mircea Rednic la finalul partidei. “Puriul” vrea însă să-și ducă angajamentul până la bun sfârșit. “Mă afectează scandările lor, dar sunt pe bună dreptate. Nimeni nu a vrut să vină aici, dar eu am venit. Nu am venit pentru insolvență, ci pentru performanță. Știam că lucrurile vor merge spre rău, dar nu am renunțat. Nu vreau să plec, nu-mi dau demisia. Am contract până în vară, vreau să rămân să ne îndeplinim obiectivul. Am discutat cu conducerea despre prelungirea contractului, dar au fost câteva clauze care nu au fost acceptate. S-a discutat deja cu noul antrenor. Eu am propus două nume, pe Vali Sinescu și pe Mihai Teja. Sunt prea supărat ca să mai vorbesc despre viitorul meu”, a precizat Rednic.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.