Ambasada SUA face angajări

Share:

Iată lista posturilor disponibile la Ambasada SUA din Bucureşti, în această perioadă. Iată ce exigenţe impun candidaţilor şi cu ce salarii ofertează candidaţii. 

Ambasada SUA din Capitală angajează pe postul de management assistant.

Te califici pentru acest post dacă vorbeşti fluent limba engleză, eşti absolvent al uneia dintre specializările: Relaţii Internaţionale, Business Management sau altă facultate cu profil economic; ai între trei şi şase ani experienţă în cercetare, reporting, suport logistic/administrativ, interpretarea normelor legale în vigoare. Candidatul potrivit pentru acest post are şi cel puţin doi ani experienţă în traduceri/interpretariat din engleză în română şi invers.
Candidatul ideal pentru acest post are bune cunoştinţe legislative în ariile de expertiză: proprietate, leasing, taxe; cunoaşte bine structurile administraţiei locale; are cunoştinţe bune despre Convenţia de la Viena cu privire la relaţiile diplomatice.
Candidatul selectat pe acest post va fi plătit cu un salariu brut lunar de 6.471 lei pe lună, pentru un program de muncă de 40 de ore pe săptămână.

Ambasada SUA din Capitală angajează pe postul de specialist investigaţii.
Eşti eligibil pentru acest post dacă vorbeşti fluent limba engleză, şi eşti absolvent al facultăţii de Drept, Ştiinţe Politice, Relaţii Internaţionale sau al unei instituţii de învăţământ superior cu profil militar.
Ai, de asemenea, cei puţin cinci ani experienţă ca ofiţer de poliţie, din care minimum doi ani experienţă de investigaţii cu privire la traficul de droguri sau într-un domeniu conex.
Salariul brut lunar cu care angajatorii ofertează candidaţii e de 7.238 de lei pe lună, pentru un program de muncă de 40 de ore pe săptămână.
12 mai este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru aceste posturi.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.