Moarte suspectă la Botoșani

0

Anchetă dificilă pentru procurorii din Botoşani. O tânără carea abia se întorsese cu iubitul ei din Spania unde lucrează a fost găsită fără suflare în casa părinţilor. Femeia de 28 de ani ar fi lăsat mai multe bilete, însă nu avea niciun motiv să-şi pună capăt zilelor. La doar câteva ore de la tragedie, iubitul tinerei a fost adus în stare gravă la spital cu halucinaţii.

Prietenul fetei găsite spânzurată în cursul nopţii de 1 mai în casa mamei sale din comuna Roma a fost adus la Unitatea de Primire a Urgențelor din Botoşani, potrivit Monitorul BT.

Rudele tânărului de 26 de ani, din Dolina, comuna Leorda, au anunțat ambulanţa după ce au observat că tânărul se comporta haotic, butona întruna telefonul şi era incoerent. La faţa locului s-a deplasat un echipaj care l-a găsit pe tânăr extrem de agitat, cu un sindrom delirant. El a fost adus la UPU, însă a după ce a fost investigat, a refuzat transferul la Secţia de Psihiatrie.

Bărbatul a trecut prin clipe de coșmar în noaptea de 30 aprilie spre 1 mai 2015, după ce a fost anchetat de către polițiști, privind moartea suspectă a iubitei sale, Ionela, care și-a pus capăt zilelor prin spânzurare, fiind găsită decedată în casă. Cu toate acestea, anchetatorii au deschis un dosar penal pentru omor, în urma investigaţiilor făcute în locuinţa respectivă.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.