Șoc la Târgu Jiu, după acuzațiile de blat

Jucătorii Pandurilor sunt stupefiați de acuzațiile de non combat care li s-au adus după meciul cu Universitatea Cluj. Mijlocașul Mihai Răduț a dezvăluit că aceste lucruri îi vor afecta pentru tot restul vieții pe el și coechipierii săi.

Pandurii a fost acuzată de lucruri necurate în meciul cu „U” Cluj. Președintele Eugen Pârvulescu a fost suspendat din funcție chiar de Consiliul de Administrație al gorjenilor, iar apoi a fost repus în funcție.

„Nu sunt normale asemenea lucruri. Îți e rușine să ieși pe stradă, cei care acuză nu procedează bine. Noi cu Universitatea Cluj am avut un meci foarte greu, au stat cinci pe fund și cinci la mijloc, nu am putut să-i desfacem. Totul a pornit de la o televiziune locală din Gorj, care a lansat aceste zvonuri”, a dezvăluit Mihai Răduț la Look TV.

Fotbalistul a explicat și faptul că salariile și primele lor sunt foarte mari și nu ar fi avut niciun motiv să nu joace la capacitate maximă. Răduț este sigur că cei care se ocupă de rezolvarea cazului nu vor găsi nimic care să dovedească vinovăția gorjenilor.

„Avem salarii pe care mulți nu le au, avem prime mari, primeam mii de euro dacă am fi câștigat. Am avut posesie peste 70%, penalty ratat. Nu trebuie să fim acuzați de aceste lucruri, rămânem toată viața cu ele. Domnul Pârvulescu va demonstra că nu e blat, cei care au comentat scapă, iar noi rămânem cu această pată. Abia aștept să se rezolve, să dea toți care cercetează declarații pe toate posturile că nu au găsit nimic”, a încheiat mijlocașul Pandurilor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.