Voltaj, implicată într-un nou scandal

0

Scandalurile se ţin lanţ de trupa Voltaj. Piesa „de la capăt” pare să fie mărul discordiei.

Potrivit site-ului oikotimes.com, românii din Diaspora acuză trupa Voltaj că a cerut onorariu pentru a-şi promova melodia de la Eurovision în cadrul unui eveniment care a fost organizat pe 25 aprilie de comunitatea românescă din Bruxelles.

„Acestea sunt nişte minciuni! În primul rând, n-am cerut nimănui niciun ban pentru concertul acesta. În al doilea rând, noi suntem o trupă care cântă live şi avem nevoie de condiţii tehnice mai speciale. Trebuie să ne cablăm tobele, chitarele şi aşa mai departe, nu putem să dansăm în acest timp, iar acolo chiar nu s-au putut asigura condiţiile tehnice de care aveam nevoie şi nici locul nu era corespunzător unei cântări şi unei trupe care are pe scenă atâta echipament. Acesta e adevărul! Vom da publicităţii şi un comunicat în legătură cu acest subiect, însă aici e vorba de cineva răuvoitor care a lansat acest zvon”, a declarat liderul trupei, Călin Goia.

Piesa „de la capăt” va reprezenta România la Eurovision şi va fi cântată jumătate în limba engleză şi jumătate în limba română.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.