Udrea, amenințată cu moartea la Penitenciarul Colibași

0

Elena Udrea, ameninţată cu moartea după gratii. Udrea a primit o scrisoare în care un deţinut care se prezintă Petru şi spune că este încarcerat la Colibaşi îi spune că a primit comandă de la clanul Cămătarilor să o înţepe cu un ac infectat cu HIV, informează B1 TV.

Atacul ar fi urmat să aibă loc în momentul în care ea era transferată la instanţă. În plus, bărbatul, care susţine că are 42 de ani şi este acuzat de răpire, scrie că totul a fost comandat de Sile Cămătaru, care a fost dispus să dea 15.000 de euro.

Bărbatul care i-a scris Elenei Udrea se află încarcerat la penitenciarul Colibaşi. A fost arestat pentru răpire şi cămătărie. Puşcăriaşul o avertizează astfel pe fostul ministru că a primit comandă de la clanul Cămătarilor pentru a o înţepa pe aceasta cu un ac infectat cu HIV.

”Tu ai un duşman care te-a denunţat şi te-a băgat acolo şi e prieten bun cu Sile.Au discutat despre tine şi spunându-i că vrea să te distrugă şi că dacă are pe cineva care să-ţi facă rău. Sile a zis da spunându-i că îi oferă 15 mii să dea ordin să te înţepe cu un ac de sida ca să te distrugă”, i-a transmis deţinutul lui Udrea.

Puşcăriaşul încearcă totuşi să o liniştească pe Udrea şi spune că a refuzat să execute comanda primită de la Sile Cămătaru.

La final, bărbatul îi transmite fostului ministru că aşteaptă un răspuns la scrisoarea sa şi promite că îi sta la dispoziţie în orice fel de problemă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.