Cârțu dă de pământ cu jucătorii după eșecul de la Botoșani

0

CSU Craiova nu se regăsește pe final de campionat și este doar umbra echipei care a fost invincibilă timp de 19 etape. Oltenii au pierdut mai clar decât o arată scorul, 0-2 cu FC Botoșani.

Sorin Cârțu a digerat cu greu eșecul din Moldova și a lansat un atac dur asupra jucătorilor săi. Principalul vizat a fost Alexandru Băluță, pe care tehnicianul îl acuză că nu a respectat indicațiile tactice.

”E o înfrângere pe care la modul la care am jucat o și meritam. Ne îngrijorează pentru că știu ce se întâmplă. E al 17-lea gol din fază fixă. Știau sigur ce trebuie să se întâmple la această fază. Și este încă o dată o fază fixă la care suntem surprinși pe neparticiparea domnului Băluță, sau care uită din start sarcinile de joc, iar atunci sigur ca adversarul te taxează când ii oferi această șansă. Lucrurile erau stabilite, se știa sigur cine trebuie să vină la zidul respectiv, se știa și că bat loviturile libere foarte repede. S-a vazut la meciul cu Rapid si li s-a pus pe video asta”, a tunat ”Sorinaccio” la microfonul Look TV.

După e l-a acuzat pe Cosmin Frăsinescu de non-combat la meciul pierdut etapa trecută cu FC Brașov, Sorin Cârțu s-a ferit să mai aducă în discuție o astfel de variantă. ”Explicațiile se dau în teren. Faptul că nu vor juca în Europa e mai mult un alibi. Meseria fotbaliștilor e să joace. Aranjament? Cine a făcut asta să ia sicrie și lumânări, iar cine acuză și nu are probe, tot așa să facă”, a conchis vulcanicul tehnician.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.