Cătălin Ivan vrea să-i ia locul lui Ponta la șefia PSD

0

Europarlamentarul Cătălin Ivan nu a renunțat la ideea de a candida pentru funcția de președinte al PSD și a lansat un atac la premierul Victor Ponta despre care spune că e disperat și că vinde pe toată lumea și promite orice, oricui.

Este o nemulțumire generală în partid iar Victor Ponta știe foarte bine asta. Dacă situația ar fi fost alta, credeți-mă ca ar fi organizat congresul până acum. Nu l-ar fi amânat„, a spus europarlamentarul.

În opinia lui Cătălin Ivan, oricine va candida pentru șefia PSD va avea șanse să câștige în fața lui Victor Ponta.

Lui Victor Ponta îi este frică de partidul pe care îl conduce, nu de mine în mod special. Oricine ar candida împotriva lui Victor Ponta ar avea șanse foarte mari să câștige în acest moment pentru că toți sunt dezamăgiți. Este o nemulțumire generală în partid, iar Victor Ponta știe foarte bine asta (…) Victor Ponta este disperat în acest moment. Vinde pe toată lumea, promite orice, oricui, numai ca să își țină și scaunul de la Palatul Victoria și scaunul de la partid. Este dispus la orice compromis„, a declarat Catalin Ivan într-un interviu acordat ziare.com.

  „Pe Victor Ponta nu prea îl mai susține nimeni. Important este ca cei care nu îl mai susțin pe Victor Ponta să aibă o alternativă, sau să aibă mai multe alternative, să aibă de unde să aleagă„, a adăugat Ivan.
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.