Locuri de muncă pentru români, în străinătate

Share:

Angajatorii europeni recrutează români! Norvegienii, nemţii şi danezii caută medici, asistenţi medicali, bucătari şi femei de serviciu. Salariile pot ajunge până la o sută de mii de euro pe an, anunță Realitatea Tv. 

Danezii caută un medic specialist în patologie chirurgicală. Pot aplica românii care ştiu engleză foarte bine şi care au experienţă în domeniu. Salariul este de o sută de mii de euro pe an. Angajatorul oferă un curs gratuit de limbă daneză şi aveţi dreptul la un concediu de 6 săptămâni pe an.

Nemţii caută 50 de asistente medicale care să lucreze în spitale şi aziluri. Contractul de muncă este pe perioadă nedeterminată şi se lucrează în jur de 40 de ore pe săptămână. Pentru a aplica trebuie să aveţi o diplomă de absolvire a unei şcoli postliceale. Se caută atât persoane cu experienţă, cât şi fără.

Norvegienii caută doi bucătari pentru un restaurant cu specific indian. Pentru a aplica trebuie să ştiţi engleza. Salariul poate ajunge până la 43 de mii de euro pe an. Se caută persoane care au experienţă între 5 şi 10 ani. De asemenea, ar fi indicat să aveţi şi o diplomă de bucătar preparate indiene. [C4] Nemţii caută 15 persoane care să lucreze ca factori poştali. Salariul este de 24 de mii de euro pe an. Pentru a aplica trebuie însă să ştiţi bine să scrieţi, vorbiţi şi citiţi în germană.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.