Femeia care a umilit o bătrână în Italia, internată la psihiatrie

Vasilica Alina Bârjovanu, românca din Hunedoara care a devenit cunoscută după ce a postat pe Facebook nişte filmuleţe în care umileşte o bătrână italiancă pe care o îngrijea, e internată la Secţia Psihiatrie a Spitalului Judeţean Arad, potrivit aradon.ro

Vasilica Alina Bârjovanu, românca originară din Lupeni – judeţul Hunedoara, a ajuns pe mâna medicilor arădeni, sâmbătă, 2 mai, din cauza unui episod psihotic acut petrecut în Gara din Arad. Femeia avea halucinaţii şi a agresat mai multe persoane în gară, iar acestea au chemat salvarea.

„Sâmbătă, în jurul orei 14.00, a fost solicitat un echipaj în gară, care a preluat pacienta şi a transportat-o la Psihiatrie”, a preciazat dr. Mircea Merea, director medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Arad, citat de Aradon.ro.

Vasilica Alina Bârjovanu se afla de doi ani în Italia, în Calabria, unde lucra ca îngrijitoare pentru vârstnicii neajutoraţi. De un an şi patru luni îngrija de o bătrână, pe care a batjocorit-o, a umilit-o şi a înjurat-o ca la uşa cortului, după cum reiese chiar din filmuleţele realizate de româncă şi publicate pe contul personal de Facebook. La sfârşitul lunii aprilie 2015, Vasilica Alina Bârjovanu a fost concediată de familia bătrânei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.