Liberalii cer demisia lui Bănicioiu

0

PNL îi cere ministrului Sănătății, Nicolae Bănicioiu, să indice vinovații în situația privind cardul de sănătate iar în cazul în care nu reușește să dea aceste explicații, să-și dea demisia, a declarat marți deputata liberală Raluca Turcan.

„PNL solicită foarte clar ministrului Sănătății să pună degetul pe vinovații care astăzi au pus în pericol viața cetățenilor, i-au sfidat și i-au umilit. Dacă ministrul Sănătății nu poate să ofere aceste explicații, trebuie să-și prezinte demisia”, a afirmat Turcan, într-o conferință de presă, informează Agerpres.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al deputaților PNL, Cristina Pocora, a precizat că ministrul Sănătății a fost invitat luni la grupul liberalilor, iar marți, Nicolae Bănicioiu și președintele CNAS, Vasile Ciurchea, au fost chemați la audieri în Comisia de sănătate a Camerei Deputaților.

„Le vom cere lămuriri despre situația de la Casa de Sănătate, despre situația privind aplicarea cardului de sănătate și trebuie să ne spună de ce își bat joc de un proiect bun și de ce își bat joc de cetățenii care contribuie la sistemul de sănătate”, a spus Pocora.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.