Metropolitan Life lansează Wise Plan

Share:

Metropolitan Life anunță astăzi lansarea Wise Plan, o soluție completă de asigurare cu componentă de investiții care oferă românilor protecția flexibilă şi personalizată stilului lor de viață și oportunitatea de a economisi și investi pentru viitor. Wise Plan aduce inovație în industria asigurărilor din România, oferind clienţilor protecţia potrivită nevoilor specifice ale acestora, precum şi bonusuri unice pentru evenimentele fericite din viaţa lor și pentru evenimentele asigurate care nu se întâmplă, începând din al cincelea an de contract, sau până la 5% bonus în funcție de valoarea primei deasigurare plătite.

“Metropolitan Life urmărește să susțină românii în planurile lor de viitor și își propune să le ofere permanent acestora instrumentele potrivite pentru a face alegeri bune pentru viitor. Investim îndezvoltarea soluțiilor noastre pentru a răspunde mereu necesităților și așteptărilor clienților și suntem alături de aceștia în momentele importante din viața lor. Prin Wise Plan, românii își protejează planurile și stilul de viață dorit, construind în același timp un viitor mai sigur pentru ei și familiile lor prin investiții realizate pe baza cunoștințelor și expertizei managerilor de fonduri de investiții renumite la nivel mondial”, a declarat Emilia Bunea, CEO Metropolitan Life.

Wise Plan se adresează românilor cu vârste cuprinse între 6 luni și 60 de ani. Cele patru pachete de protecție – Energic, Activ, Responsabil și Cumpătat, care pot fi atașate produsului pentru a maximiza beneficiile asigurării – sunt flexibile și personalizate în funcție de stilul de viață al clienților, incluzând beneficii dedicate necesităților specifice ale fiecărei categorii de clienți. Soluțiile de protecție asigură suport în situații nefericite cum ar fi deces și invaliditate permanentă rezultată în urma unui accident, fracturi şi arsuri, accidente ce necesită spitalizare şi intervenţii chirurgicale.

Soluția Wise Plan se diferențiază în industria asigurărilor prin beneficiile unice oferite pentru evenimente fericite din viața clienților. Mai exact, clienţii primesc bonusuri de 50% din prima anuală atunci când se căsătoresc, când se naşte un copil sau atunci când copilul merge la facultate. Totodată, aceștia beneficiază de 30% protecţie suplimentară după 5 ani de contract, de bonusuri pentru a sărbători evenimentele asigurate care nu au avut loc, precum și bonusuri de loialitate începând din al șaselea an de contract.

Wise Plan oferă clienților posibilitatea să aleagă cum doresc să investească, în funcție de planurile lor financiare și de profilul de risc, prin cele 6 programe de investiții disponibile: LEU Confortabil, LEUEchilibrat, LEU Dinamic, EURO Standard, EURO Power, EURO Accelerated. În platforma online e-Customer, clienții Wise Plan au acces permanent, în timp real, la informații despre valoarea contului și situația poliței, primind totodată informări asupra valorii contului personal în funcție de fluctuațiile din piața de capital. În plus, Wise Plan oferă clienților flexibilitatea de a-și adapta soluția și investițiile în funcție situației și necesităților financiare, prin creșterea primelor sau accesarea sumelor investite în situații neprevăzute. Prima minimă pentru soluția completă Wise Plan pornește de la 150 de lei pe lună, însă clienții ar putea decide să investească 200 de lei pe lună pentru construirea viitorului dorit sau 250 de lei pe lună dacă adaugă unul dintre cele patru pachete de protecție disponibile, asigurând astfel premisele alegerilor bune pentru viitor.

În România, Metropolitan Life:

-Este numărul 1 în asigurări de viațăde accidente şi îmbolnăvire

-Este numărul 2 în piaţa de asigurări de viaţă, cu 16% cotă de piaţă

-Are 16 ani de activitate pe piaţa locală de asigurări de viaţă

-2 milioane de clienţi beneficiază de asigurări de viaţă sau pensii private obligatorii oferite de companiile noastre.

Emilia Bunea este CEO al Metropolitan Life, cea mai mare companie de asigurări de viață de accidente și îmbolnăvire din România și a doua cea mai mare companie de asigurări de viață pe piața locală, cu o cotă de piață de 16%. Emilia este responsabilă de dezvoltarea strategică și operațională aMetropolitan Life în România și de consolidarea poziției de lider în industria asigurărilor de viață.

Emilia Bunea are o experiență de peste 15 ani în poziții C-level în companii multinaționale din domeniul asigurărilor și pensiilor private, precum ING sau Eureko. În ultimii 8 ani, Emilia și-a dezvoltat cariera în cadrul grupului ING, unde a evoluat îndiferite poziții cheie de management precum Chief Financial Officer la ING Asigurări de Viață sau CEO la ING Pensii România și a ocupat poziții regionale în cadrul ING Group –CFO cu responsabilități de management financiar pentru sectorul de asigurări din Europa, cuprinzând 11 țări – Belgia, Luxemburg, Spania, Grecia, Turcia, Polonia, Cehia, Ungaria,România, Slovacia și Bulgaria. Este specializată în business development, planificare strategică de business, elaborare și implementare de strategii complexe, managementul eficient al resurselor și optimizarea operațională. De-a lungul carierei, Emilia Bunea a coordonat proiecte ample de investiții la nivel regional și echipe multinaționale vaste, cu responsabilități extinse la nivelul grupului ING.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.