Patru mașini, distruse de un șofer beat în Botoșani

Share:

Un tânăr ameţit bine de aburii alcoolului, care conducea nebuneşte o maşină puternică pe un bulevard din Botoşani, a pierdut controlul volanului şi a distrus patru autoturisme parcate regulamentar. Şoferul vinovat şi încă un pasager din maşină au fost răniţi.

Şoferul de 26 de ani, băut bine, a vrut să-şi impresioneze prietenul şi a apăsat până la podea pedala de acceleraţie. Prietenul lui s-a speriat şi a sărit în timpul cursei pe bancheta din spate, relatează Romaniatv.net.

În câteva secunde, şoferul a lovit ca la popice patru autoturisme parcate regulamentar. Bucăţi de plastic şi de fier s-au împrăştiat peste tot.

„Conducătorul mașinii Opel Vectra, pe fondul vitezei de deplasare și a consumului de băuturi alcoolice, pierde direcția de deplasare și impactează patru autoturisme parcate. Din accident au rezultat două victime, șoferul și pasagerul de pe bancheta din spate, ambii sunt transportați la Spitalul Județean”, a declarat unul dintre polițiștii ajunși la fața locului.

Etilotestul a aratat ca şoferul avea alcoolemia 0,76 în aerul expirat. Atât el, cât şi prietenul său au fost răniţi în impact şi au fost transportaţi la spital.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.