Percheziții în 12 locații din București, Suceava, Botoșani și Iași

0

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) efectuează joi percheziții la Consiliul Județean Suceava, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

„Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Secția de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2003 — 2015. În cursul zilei de 7 mai, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 12 locații situate în municipiul București și județele Suceava, Botoșani și Iași, din care patru sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale”, se arată într-un comunicat al DNA transmis joi Agerpres.

Potrivit unor surse judiciare, sunt percheziții la Consiliul Județean Suceava, Primăria Fălticeni, Direcția Județeană de Drumuri și Poduri Suceava și SC Drumuri și Poduri Suceava.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.