Cotabiță se zbate între viață și moarte!

Gabriel Cotabiţă a făcut vineri stop cardiorespirator. Artistul era in sala de sport a unui hotel când a căzut din picioare. Medicii SMURD l-au rescuscitat la faţa locului, dus apoi la urgenţă, Cotabiţă a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Potrivit România TV, prof. dr. Șerban Brădișteanu a preluat cazul artistului.

Cotabiță era în sala de sport a unui hotel de cinci stele din centrul Capitalei, când i s-a făcut rău. A căzut inconştient lângă aparatul pe care îl folosea. Medicul hotelului şi apoi echipajul SMURD au intervenit prompt. Gabriel Cotabiţă a fost dus la Spitalul Floreasca, unde medicii l-au băgat imediat în sala de operaţie.

Fiicele lui Cotabiţă au ajuns de urgenţă la spital  pentru a fi alături de tatăl lor.”Va multumim pentru gandurile bune pe care ni le trimiteti si pentru sustinerea pe care o simtim. Tata este pe maini bune si suntem alaturi de el intrutotul. Rugam insa presa sa inteleaga ca acum nu vom da declaratii de niciun fel si sa respecte aceasta dorinta in perioada urmatoare”, a scris pe Facebook una dintre fiicele lui Gabriel Cotabiţă.

Chiar înainte să meargă la sala de fitness, Cotabiţă a dat inverviu unui jurnalist. Nu este prima dată când Cotabiţă are probleme de sănătate. Anul trecut Gabriel Cotabiţă a început o dietă, după care a slăbit peste 30 de kilograme.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.