Nou director general al RCS&RDS

0

Serghei Bulgac este noul director general al RCS&RDS. Bulgac a deţinut până în prezent poziţia de director financiar (CFO) al companiei.
Compania RCS&RDS şi-a desemnat un nou director general, după demisia surprinzătoare din urmă cu o lună a fostului CEO, Alexandru Oprea.

Consiliul de Administratie al RCS&RDS l-a numit joi, 7 mai 2015, pe Serghei Bulgac in functia de director general al RCS&RDS, in locul lui Alexandru Oprea, informează surse din industria de telecomunicatii citate de HotNews.ro. Informatia a fost data iniţial de Ziarul Financiar, care citeaza mai multe surse din piata telecom.

Serghei Bulgac a ocupat anterior functia de vicepreşedinte pentru operaţiuni financiare, lucrand in RCS&RDS din anul 2003, potrivit ZF.

Serghei Bulgac deţinea poziţia de vicepresedinte Corporate Finance al RCS&RDS. El s-a alaturat RCS&RDS in 2003 si este membru al boardului din 2005.

Bulgac a lucrat anterior la fondul de investitii EPIC, unul din actionarii RCS&RDS, si ca analist al companiei de brokeraj Eastbrokers. El a absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti si are un MBA de la INSEAD.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.