Reghecampf, refuzat de Gigi Becali

0

Contractul lui Costel Gâlcă expiră în vară, iar antrenorul nu știe dacă va mai continua pe banca Stelei. Gigi Becali a vorbit despre discuțiile cu Reghecampf și viitorul lui Gâlcă din punctul său de vedere.

M-am întîlnit cu Reghecampf, am vorbit cu el, mi-a dat și niște mesaje, dar i-am spus că nu îl voi da afară pe Costel Gâlcă. Nu este corect să fac așa ceva. Am vorbit și cu Gâlcă și i-am zis să nu creadă ce se spune. El nu îl voi demite, sînt un om bun. Nu am să mai dau nici un om afară. Fiecare își face singur destinul și de el depinde dacă va rămîne. Gâlcă are contract pînă la vară și nu am vorbit încă despre viitoarea înțelegere. Vom vedea ce va fi, nu știu cine va fi antrenorul Stelei din vară.Dacă Gâlcă va cîștiga toate cele trei trofee, nu pot să nu îl păstrez!

Trebuie să vedem și dacă ne vom înțelege asupra contractului. Poate Gâlcă o sa vrea un salariu mai mare și nu o să fim de acord. Poate nu va mai accepta 10.000 de euro pe lună și o să ceară 30.000″, a spus Becali la DigiSport.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.