Oprea, despre obiectivele UNPR pe 2016

0

Unul dintre obiectivele UNPR este ca, până în noiembrie 2016, să aibă un milion de membri și le transmitem românilor care doresc stabilitate, seriozitate și securitate să vină la partidul nostru, a declarat, sâmbătă, la Craiova, președintele Uniunii, vicepremierul Gabriel Oprea.

Oprea a afirmat că UNPR sprijină Guvernul României, din care face parte, precum și pe președintele României, Klaus Iohannis, în special pe probleme de securitate națională, informează Agerpres.

„Ca obiectiv strategic, am discutat să avem, până la anul în noiembrie, un milion de membri de partid. Este un proiect politic greu de realizat, ambițios, știm acest lucru, dar UNPR are înscriși la tribunal 358.000 de membri de partid și le-am spus colegilor, mai în glumă, mai în serios, că dacă fiecare dintre noi mai aduce doi prieteni, două rude, putem ca anul viitor să îndeplinim acest obiectiv strategic.

Sprijinim Guvernul României, mai ales că facem parte din el și întotdeauna am sprijinit Guvernele din care am făcut parte, și îl sprijinim și pe președintele României, indiferent cum se numește — astăzi este domnul Klaus Iohannis — mai ales pe probleme de securitate națională”, a afirmat Gabriel Oprea, într-o conferință de presă susținută la sediul UNPR Dolj.

Potrivit președintelui UNPR, partidul pe care îl conduce este un proiect politic care a reușit în cei cinci ani de la înființare să devină al treilea partid parlamentar din România, cu peste 50 de senatori și deputați și care în prezent are mai multe proiecte naționale pe agenda Parlamentului, precum taxarea marilor averi, votul de la 16 ani, ‘primul loc de muncă’.

„Toți sunt de acord că în ultimii cinci ani de zile acest proiect politic de interes național a adus stabilitate economică și politică în România. Știți că ne-au făcut partid de generali, militarizat. Da, cred că este un partid militarizat în sensul bun al cuvântului. Mai ales în actualul context de securitate, românii respectă armata, militarii, seriozitatea, siguranța, securitatea. Proiectul nostru politic a reușit, suntem al trei partid parlamentar din România cu cei peste 50 de senatori și deputați pe care îi avem”, a spus Oprea, după o ședință cu membrii conducerii UNPR Dolj.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.