Decizie de ultima oră a familiei lui Cotabiță

0

Rudele lui Gabriel Cotabiţă le cer prietenilor artistului să nu mai dea informaţii despre starea acestuia. Cântăreţul este de două zile în comă, iar medicii sunt rezervaţi. La spital a venit şi mama artistului, în vârstă de 80 de ani. 

Starea lui Gabriel Cotabiță este în continuare una critică, iar prietenii artistului își fac griji pentru soarta acestuia. Horia Moculescu și Mihai Porcoschi și-au exprima îngrijorarea față de starea lui Gabriel Cotabiţă. „Nu este bine deloc. Este în stare critică. Este crunt ce i se întâmplă, doar prin puterea gândului putem să îl ajutăm, noi toți, să se facă bine”, a declarat Horia Moculescu la Pro Tv.

„A ținut ascuns primul infarct, dar și-a schimbat viață complet. Are multă grijă de el cu sport, dietă. A slăbit 30 de kilograme în ultimul an, dar controlat. Mi-a spus chiar înainte că ultimele analize i-au ieșit perfect și că erau cele mai bune de până acum”, a spus și Mihai Pocorschi.

Lui Gabriel Cotabiţă i s-a făcut rău vineri într-o sală de fitness aflată în incinta hotelului Hilton. Artistul a făcut stop cardiorespirator şi a fost resuscitat de medicii de pe Ambulanţă. Apoi a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, acolo unde se află şi acum la terapie intensivă. El este, în continuare, asistat şi ventilat mecanic.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.