Scandal uriaș: Romsilva, implicată în defrișări ilegale?

Share:

Corpul de control al guvernului a descoperit, în doar 5 judeţe, prejudicii de milioane de lei şi defrişări ilegale la scară mare făcute chiar cu ajutorul angajaţilor Romsilva. În urma controlului, Corpul de control al Guvernului a sesizat DNA pentru peste 50 de posibile fapte penale, relatează Romaniatv.net.

„Corpul de control al primului-ministru a efectuat acţiuni de verificare la direcţiile silvice din judeţele Bistriţa-Năsăud, Maramureş, Mehedinţi, Neamţ şi Suceava, în legătură cu valorificarea produselor fondului forestier proprietate publică a statului aflat în administrarea acestor entităţi, precum şi la Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva, în legătură cu adoptarea de către acestea, în anul 2009, fără temei legal, a unui regulament. În urma verificărulor efetuate au rezultat indicii privind săvârşirea unui număr de 52 posibile fapte de natură penală”, se arată în sesizarea transmisă de Guvern către procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Citește și
1 Comentariu
  1. Raluca spune

    Ma gandeam sa dea cineva o fuga si pe la Calarasi… De ceva timp, s-au inceput defrisari de padure in zona canalului siderurgic. Unii spun ca dl Sova n-ar fi strain de situatie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.