Remy Bonjasky vine pe 23 mai la București!

Share:

Unul dintre cei mai mari luptători din toate timpurile, surinamezul Remy Bonjasky, va fi prezent pe 23 mai, la Sala Polivalentă din București, pentru a asista la gala Superkombat, iar cu o zi înainte va lansa în România o tehnologie revoluționară pentru pregătirea fizică, potrivit unui comunicat remis Agerpres.

În vârstă de 39 de ani, Bonjasky, poreclit „The Flying Gentlemen”, are în palmares trei titluri de campion mondial K-1, în Japonia, și de-a lungul timpului a învins legende precum Ray Sefo, Ernesto Hoost, Francois Both, Cro Cop și Alistair Overeem.

„Întotdeauna este o plăcere să vin în România, oamenii sunt primitori, iar galele Superkombat au ajuns la un nivel extraordinar. Anul trecut am fost la două dintre ele, la Constanța și Almere, și mă aștept ca și cea de la București să fie la fel de spectaculoasă”, a spus starul originar din Paramaribo, care a donat și o pereche de mănuși cu autograf pentru licitația caritabilă care va avea loc vineri 15 mai, la Ambasad’Or Events din Otopeni și la care participă mai mulți sportivi mari din România.

De altfel, Remy Bonjasky va fi invitat special pentru lansarea oficială a Vision Body în România, singura tehnologie de electrostimulare Wireless din lume, programată pentru vineri 22 mai, la Fit4You Luxury Dorobanți.

„E un sistem cunoscut deja în Olanda, pentru că îți lucrează mușchii de cinci ori mai repede decât dacă te-ai antrena în modul clasic. Practic, rezumi o oră la sală la un antrenament de 20 de minute, e ceva revoluționar”, a declarat triplul campion K-1.

Promoția Superkombat revine la București, pe 23 mai, la Sala Polivalentă, cu un spectacol incendiar, transmis în direct în 90 de țări, și din care nu vor lipsi frații Bogdan și Andrei Stoica, iar o parte din încasări va fi donată unor spitale de oncologie. Cele mai ieftine bilete costă 20 de lei și s-au pus deja în vânzare, acestea putând fi achiziționate din rețeaua eventim.ro, magazinele Germanos, Vodafone și Orange.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.