Accidente în serie în județul Argeș

Un rănit și cinci mașini avariate, acesta este bilanțul unui accident petrecut în Piteşti. Din primele cercetări, se pare că vinovat pentru cele întâmplate este șoferul unei Dacia Logan care a intrat într-un autoturism care a vrut să vireze spre străduța pe care se află sediul DNA. În urma impactului, Loganul a fost proiectat în alte trei mașini parcate. Șoferul vinovat a fost cam șifonat în urm acestui accident, dar a refuzat să primească îngrijiri medicale sau să meargă la spital.

Accidente în serie pe raza judeţui Argeş Duminică,  pe D.N.73D, pe raza comunei Hârtieşti, Ionuţ Dolănescu T., de 21 de ani, din Comuna Miceşti, sat Purcăreni, în timp ce conducea un autoturism, din direcţia Câmpulung către Mioveni, nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere a reţelei electrice situat pe partea stângă a drumului. Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto precum şi a lui Gheorghe David T., de 18 ani şi Cristinel Aurel T.,  de 19 ani, ambii din comuna Miceşti, pasageri in autoturism. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Cercetările au fost efectuate de poliţişti din cadrul Biroului Rutier Câmpulung.

La Bascov, O femeie de 79 de ani şi-a pierdut viaţa iar o alta a fost transportată la spital după ce amândouă au fost lovite de o maşină ce a părăsit drumul.

Accidentul s-a petrecut în comuna Bascov. „ Am găsit două persoane victime ale unui accident rutier căzute în şanţ, una cu politraume minore ce a fost trimisă de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean şi o altă persoană în jur de 70 de ani, femeie decedată cu leziuni incompatibile cu viaţa“ a declarat dr. Adriana Tocaci, medic Ambulanţa Argeş.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.