LSD THEATRE SHOW, în premieră la Teatrul de Arta Bucureşti

Share:

Joi, 21 mai, la ora 20.15, după 2 ani de la prima reprezentație, LSD THEATRE SHOW va fi găzduit, în premieră, de către Teatrul de Artă București (Strada Sf. Ștefan, nr. 21)

L(aughing)S(seeking)D(dreaming) Theatre Show este un spectacol matur care și-a descoperit sensurile, a provocat râsete, a luminat fețe și a lăsat în urmă speranța că în fiecare dintre noi există puterea de a ne schimba gândurile, schimbând astfel lumea.

Un show de cinci stele, adică exact cu câte premii a fost recompensat, spectacolul își continuă aventura într-un spațiu nou, cel al Teatrului de Artă, pentru un public nou și diferit pe care îl dorim aproape, ca și până acum.

LSD THEATRE SHOW de Christopher Durang
cu: Isabela Neamţu, Matei Chioariu
Live sound design: Rufi
Scenografia: Marian Vasii

Regia: Horia Suru
Durată: 1h35

”Spectacolul lui Horia Suru îmbracă maladia metropolitană în forma cea mai vizibilă a consumului – media. Expunerea în show-urile de televiziune a anxietăţilor, a falselor miracole, valorificarea senzaţionalului fabricat sînt parodiate exploziv, pînă la absurd. Demenţa urbană este exhibată purulent, prin toate mijloacele media. Ostentativitatea depresiei şi a obsesiilor are legătură cu nocivitatea societăţii de consum, dar şi cu pierderea intimităţii şi corolarul său, imposibilitatea de a te individualiza în jungla urbană. […] Cele două personaje-entertaineri îşi expun anxietăţile într-un show cu un public real. Nebunia vinde, omul dezaxat este clovnul modern. (Oana Stoica, Dilema Veche)

În 2013, pentru rolul din acest spectacol, Matei Chioariu a fost dublu recompensat cu Premiul pentru Cel mai bun actor în cadrul UNDERCLOUD – Festivalul de Teatru Independent (de orice) și cu Premiul pentru interpretare în Maratonul Teatrului Independent BUCHAREST FRINGE.

Participarea la Gala STAR Bacău 2015 a adus încă 3 premii celor doi actori: Trofeul Best Man Show și Premiul special al presei pentru Matei Chioariu și Premiul special al juriului pentru Isabela Neamțu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.