25 de ani de Teatrul Masca

0
Luna aceasta, mai exact pe 24 mai, teatrul fondat de Mihai Mălaimare şi Anca Florea împlineşte 25 de ani de activitate şi vă va oferi un dar special.
Trupa Teatrului Masca va urca pe scena teatrului, Duminică 24 mai, de la ora 18.00, într-un spectacol cu totul special – „GALA MASCA 25”.

Spectacolul se desfăşoară ca o succesiune de momente teatrale din 20 de spectacole de succes. Scenele alese de noi vor oferi publicului o imagine complexă şi completă a ceea ce înseamnă Masca în peisajul teatral românesc. Inedite secvenţe din filme aparţinând arhivei noastre vor întregi această Gală.

Nu rataţi ocazia de a vedea sau revedea momente din spectacolele cele mai iubite de către actorii noştri, dar şi de către publicul nostru.

În program se regăsesc fragmente din spectacole precum „Acul cumetrei Gurton”, „Pierrot Lunatecul”, „Clovnii”, „Comedia Erorilor”, „Flecărelile femeilor”, „Vicleniile lui Scapino”, „Militarul fanfaron”, „Parapanghelos”, „Comedia erorilor”, „Slugă la doi stăpâni”, „Pierrot Lunatecul”, „Intrusa”, „Comedianţii”, „Vicleniile lui Scapino”, „Neguţătoarea din Venetia”, „Romeo şi Julieta”, „Cafeneaua”, „Parcul”, „Casatoria”, Când dragostea poartă pâslari”, „Romeo şi Julieta”, „Oglinda”.

Biletele se pot achiziţiona online de pe site-ul www.masca.ro sau de la casa de bilete a Teatrului Masca.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.