Dan Petrescu l-a refuzat pe Gigi Becali

0

Gigi Becali își dorește foarte mult să-l aducă pe Dan Petrescu pe banca Stelei, dar acest lucru pare extrem de puțin probabil. „Bursucul” i-a transmis patronului că vrea să continue în Rusia și nu ia în calcul varianta Steaua în acest moment.

Dan Petrescu este feblețea lui Gigi Becali. De mai mulți ani, acesta încearcă să-l convingă pe fostul mare fotbalist să preia funcția, dar până acum nu a avut sorți de izbândă. Și nici în această vară nu va reuși să-și îndeplinească visul. Fanatik.ro scrie că Dan Petrescu vrea să continue în Rusia și a publicat o declarație din partea unei surse apropiate antrenorului.

„Lui Petrescu nu îi stă gândul la Steaua! Este instabilitate la club și a văzut că patronul echipei continuă să decidă schimbările din lojă. Aspect cu care Petrescu nu este de acord. Lui Gigi i-a transmis că nu poate să accepte, pentru că are oferte interesante din Europa, dar mai ales din Rusia, unde are de gând să se întoarcă”, a spus o persoană din anturajul tehnicianului, pentru sursa citată.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.