Elena Udrea, anchetată într-un nou dosar

0

Elena Udrea este anchetată într-un nou dosar, susţin surse judiciare. Acest dosar vizează modul în care Elena Udrea a obţinut un credit de 3 milioane de euro de la BRD pentru a cumpăra un teren la marginea Capitalei, informează România TV. În acelaşi dosar, Adrian Sârbu şiSorin Roşca Stănescu au fost scoşi din arest şi aduşi la audieri pentru că au luat credite de milioane de euro în mod preferenţial.

Elena Udrea este anchetată pentru creditul de 3 milioane de euro. Procurorii au indicii că împrumutul a fost acordat ilegal, la cererea unor persoane din conducerea băncii. Elena Udrea mărturisea că acest credit de 3 milioane de euro nu o lăsa să doarmă noaptea. Aceasta a scăpat însă de griji când Alexandru Faur a preluat terenul şi creditul de la Udrea, iar banca l-a executat silit pentru neplata ratelor aferente.

În acelaşi dosar, Adrian Sârbu şi Sorin Roşca Stănescu au fost scoşi din arest şi aduşi la audieri pentru că au luat credite de milioane de euro în mod preferenţial. Mai mult, aproximativ 30 de persoane sunt urmărite penal pentru constituire de grup infracţional organizat, spălare de bani şi înşelăciune.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.