Nou premiu pentru spitalul ”Grigore Alexandrescu”

0

Spitalul a fost nominalizat la cel mai important premiu de excelență din lume și va fi reprezentat, în data de 16 mai, la Atena — Grecia, de acad. dr. Dan Mircea Enescu. Premiul este oferit de Confederația Mondială a Mediului de Afaceri (WORLDCOB), în cadrul ediției BIZZ 2015.

În urmă mai multor evaluări ale spitalului, s-a constatat respectarea criteriilor de excelentă în manageriat, calitatea serviciilor, responsabilitate socială și, nu în ultimul rând, realizările recunoscute internațional.

WORLDCOB este o organizație internațională a mediului de afaceri cu o vechime de 10 ani în serviciul comunității oamenilor de afaceri. Organizația numără peste 3000 de membri și își desfășoară activitatea în peste 100 de tari din America, Europa, Asia și Africa. Anual sunt premiate cele mai performante instituții, firme, organizații din lume.

Anul acesta au fost planificate 3 ceremonii de decernare a premiilor în cadrul BIZZ 2015: 16 mai, pentru Europa, la Atena — Grecia, 31 iulie — 1 august, pentru America, în Los Angeles și 18 octombrie, pentru Asia, în Oman.

Prin accesarea site-ului www.thebizz2015.com, în data de 16 mai, între orele 19.00 — 21.00 poate fi vizualizată, în direct, decernarea premiilor.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.