Mircea Rednic e dezamăgit!

0

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a fost dezamăgit de faptul că echipa sa a primit gol la ultima fază a meciului cu Gaz Metan. „Puriul” a vorbit și despre schimbările din vară și spune că este nevoie de forțe proaspete.

Dinamo s-a văzut prea repede câștigătoare și Radu Zaharia le-a „ciupit” două puncte „câinilor” chiar la ultima fază a meciului. Rednic a folosit și jucători care au evoluat mai puțin în acest campionat.

„Ținând cont de jocul nostru, un punct e prea puțin. Am avut patru-cinci ocazii singur cu portarul. Normal, e tristețe mare când iei gol în ultimele secunde. Am schimbat 4-5 jucători față de meciul trecut, pentru că nu am prea mult timp la dispoziție și vreau să dau șansa cât mai multor jucători să joace, ca să nu fie apoi reproșuri”, a spus Mircea Rednic, la Look TV.

Tehnicianul lui Dinamo a vorbit și despre perioada care urmează la club. Deși Gicu Grozav va pleca, în opinia sa, alți jucători nu au motive să-și dorească acest lucru. De asemenea, face un apel la conducere în privința noilor achiziții.

„E păcat, că au muncit, s-au relaxat la ultima fază. Situația lui Grozav e dificilă la Terek, clauza este foarte mare, clubul nu poate plăti atât. Îmi pare rău pentru el, dar asta e situația. Se tot vorbește de plecări, dar situația lui Gicu e deosebită, în rest nu văd de ce ar pleca jucători. E nevoie de întăriri, trebuie să vină jucători. Urmează un meci dificil la Ploiești, nu e special pentru mine, eu nu am nimic să-mi reproșez, am făcut maxim în condițiile acelea”, a mai spus „Puriul”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.