Bărbatul înjunghiat la metrou a murit

0

Bărbatul care a fost înjughiat la intrarea în stația de metrou Eroii Revoluției a murit duminică, la Spitalul Bagdasar Arseni, au declarat, pentru Mediafax, reprezentanți au unității medicale.

Medicii au constatat decesul bărbatului în jurul orei 12.30. Bărbatul a avut leziuni foarte grave la mai multe organe, fiindu-i secţionate colonul şi duodenul. De asemenea, medicii au suspectat o secţiune de aortă.

Scandalul se pare că începuse cu mult înainte de zorii zilei între cele două persoane. Agresorul ar fi fost dat afară dintr-un parc de către victima care lucra la pază. Un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost înjunghiat duminică dimineață la intrarea în stația de metrou Eroii Revoluției, din Capitală, informează B1 TV. Incidentul a avut loc în jurlul orei 7.00, iar, din primele informații, ar fi vorba despre o reglare de conturi.

La ora transmiterii acestei știri, victima se află la spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală. Bărbatul care a fost înjunghiat de mai multe ori este supus unei intervenții chirurgicale. Pe de altă parte, agresorul este audiat de polițiști care încearcă să afle ce l-a determinat să facă acest gest.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.