Paramedic, lovit de o mașină pe trecerea de pietoni

0

Sfârșit cumplit pentru un tânar paramedic din județul Argeș. A luptat zi de zi să salveze vieţi, dar atunci când a avut nevoie de ajutor, a fost lasat să moară în plina stradă. Tânarul a fost lovit cu maşina chiar pe trecerea de pietoni, de un șofer beat, care a fugit de la locul accidentului, informează B1 TV. Paramedicul s-a stins din viață chiar în brațele colegilor de la SMURD.

Totul s-a întâmplat la Topoloveni, în județul Argeș. Paramedicul Claudiu Iordache traversa strada, pe trecerea de pietoni, când a fost lovit în plin de o mașină, care circula cu viteză. Tânărul poate ar fi avut o șansă să supraviețuiască, daca șoferul i-ar fi venit în ajutor. Băut bine, însă, acesta a fugit de la locul accidentului și și-a lăsat victima zăcând pe trecerea de pietoni.

Un echipaj SMURD a fost chemat de urgență, însă, ajunși la fața locului, nu au mai putut face nimic. În ciuda eforturilor de a-i salva viața, paramedicul s-a stins în brațele colegilor. În cele din urma, autorul accidentului a fost prins de polițiști.

După aflarea veștii, pagina a Facebook a lui Claudiu s-a umplut de mesaje.”Nu pot să mă împac cu ideea că a salvat vieți ca paramedic și el a fost călcat de mașină și abandonat pe trecerea de pietoni. De ce, Doamne? Odihnește-te în pace, coleg drag”, au scris câțiva colegi de la SMURD Argeș.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.