Mălăele în recitalul „Sunt un orb”

0

Actorul Horațiu Mălăele va putea fi văzut în ultima reprezentație a sezonului cu recitalul „Sunt un orb” vineri, de la ora 19,00, la cinematograful Patria din Capitală, informează un comunicat al organizatorilor remis luni Agerpres.

Horațiu Mălăele îi invită pe bucureșteni să savureze o seară plină de umor cu poezii de calitate, glume, ironii fine sau momente de mare profunzime artistică, potrivit sursei citate.

Spectatorii vor avea ocazia, în plus, să vadă „în mod gratuit” filmul „Funeralii fericite”.

„Pentru mulți, este unul dintre cele mai bune filme românești ale anului trecut, o comedie neagră cu foarte multe momente de excelență în actorie, pentru care însuși Horațiu Mălăele face un rol remarcabil. Povestea recompune cu mult umor o lume stranie, populată de personaje ciudate: unul își pierde capul când aude de Revoluția Franceză, altul a văzut ‘Basic Instinct’ de atâtea ori încât îi cunoaște toate dedesubturile lui Sharon Stone, apar instalatori polonezi, ruși bețivani, chinezi suicidari și ghicitoare exotice, iar printre ei se insinuează, cuminte și așezat, un produs al Carpatiei predecembriste”, se arată în comunicat.

Biletele pentru ultima reprezentație a recitalului „Sunt un orb” sunt disponibile la prețurile de 39 lei pentru locurile de la balcon și 49 de lei pentru cele amplasate la parter și se pot achiziționa de la casa de bilete a cinematografului Patria, agențiile Eurolines și TUI Travelcenter, librăria Eminescu și Unirea Shopping Center. Totodată, acestea pot fi procurate și prin intermediul platformei onlinewww.ticketnet.ro.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.