Oprișan: Un partid democratic nu trebuie să comită erori

0

Marian Oprișan, ajuns luni la sediul PSD pentru ședință, a spus că orice partid trebuie să respecte principii și să nu comită erori, informează B1 TV.
„Orice partid democratic și serios, așa cum este PSD, trebuie să respecte principii și să nu comită erori”, a afirmat Oprișan, fiind întrebat ce părere are despre demisia lui Liviu Dragnea.”Eu cred că trebuie să ne concentrăm pe agenda cetățeanului, pe agenda problemelor pe care le are România și pe ceea ce am promis că vom face”, a mai adăugat Oprișan. De asemenea, acesta a mai precizat că nu poate să vorbească despre ce se va discuta în ședința de luni de la sediul PSD.

Dragnea şi-a anunţat intenţia de a renunţa la funcția de preşedinte executiv al PSD, după ce a demisionat din Guvern. Liderii organizaţiilor din ţară îi cer să rămână în PSD.Şi organizaţia de Bihor şi-a anunţat sustinerea pentru Liviu Dragnea şi spune că decizia din dosarul referendumului este un precedent pericolos pentru orice lider politic, lucru susținut şi de PSD Arad.
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.