Un chirurg celebru, găsit spânzurat în apartamentul său

0

Un chirurg cunoscut din Vaslui s-a spânzurat, luni după-amiază, în apartamentul său. Medicii de la SMURD au încercat să-i salveze viaţa, însă bărbatul a fost descoperit prea târziu.

Augustin Ilieș, medic specializat în chirurgie și ortopedie pediatrică, şi-a pus capăt zilelor, în balconul apartamentului în care locuiește, potrivit vremeanoua.ro. El a fost descoperit de soţia sa.

La fața locului s-au deplasat două echipaje medicale, însă nu au mai putut face nimic pentru renumitul chirurg.”Din păcate nu am mai putut face nimic decât să constatăm decesul colegului nostru. Este o mare pierdere pentru Spitalul Județean Vaslui cât și pentru orașul Vaslui”, a declarat Carmina Piserul, medicul urgentist venit să-i salveze viața doctorului Ilieș.

Nu se cunosc încă motivele pentru care Augustin Ilieş a recurs la un asemenea gest.

Medicul Augustin Ilies s-a pensionat anticipat in cursul lunii aprilie, dupa o cariera mareata de aproape 30 de ani. Numele medicului a fost vehiculat in scandalul de coruptie de la Spitalul Judetean din Vaslui, acolo unde ofiterii de la Directia Generala Anticoruptie au descins in cursul zilei de 9 februarie 2015.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.