Noaptea teatrului erotic

0

Noaptea Teatrului Erotic propune un desfrâu teatral în cadrul căruia iubitorii de plăceri dionisiace se pot delecta cu două spectacole dominate de sex și, în premieră, un recital de poezie erotică. Marți, 26 mai, începând cu ora 20:00, noaptea devine mai incitantă cu acest eveniment unic organizat de Teatrul In Culise în incinta Copper’s Pub din strada Hristo Botev nr. 25. 

Spectacolele din cadrul Nopții Teatrului Erotic vorbesc deschis despre un subiect tabu – sexul. Înconjurati și bombardați în fiecare zi de mesaje și ipostaze mai mult pornografice decat erotice, am dedicat această seara unor povești de viață în care sexul nu mai este privit ca un simplu act lipsit de consistență, ci ca o metodă de salvare. Un eveniment care-ți amintește de frumusețea și voluptatea dragostei fizice, dar și un strigăt pentru cei care au căzut pradă lumii obscure dominate de plăceri fizice. În completarea de interludii muzicale cu trupa TRIP.

Spectacolul Povestiri din Miserupia,  scris, regizat și interpretat de Lorena Lupu, a fost definit de autoare, într-un interviu pentru jurnalul.ro, drept „o replică peste secole la Justine a lui Sade adaptată la meleaguri, apucături şi disperări dâmboviţene.” Bazată pe un reportaj despre traficul de carne vie, scris de Lorena pe când lucra ca jurnalist, piesa îmbină cu succes accentele tragice în crescendo şi momentele de comedie spumoasă pentru a trata un flagel contemporan cu o naturaleţe răvăşitoare.

Scrisori catre Rita: The Show este o comedie erotica ce prezinta viata unui barbat care-si gaseste refugiul in sexul cu foarte multe femei. Toate gandurile necurate ale acestui barbat antierou sunt ascultate de femeile din viata lui care sunt intruchipate prin prezenta sexy a Ritei, o nimfa contemporana nud, pictata, care te tine cu sufletul la gura pe tot parcursul reprezentatiei. Un text de Stefan Caraman. Cu Stefan Nistor si Andreea Stafie. Regia Cristian Bajora.

Recitalul de poezie erotica  prezinta cu voce soptita si ochi inchisi mai multe poeme nerusinate, care au menirea sa trezeasca in spectatori zvacniri si trairi excitante, pofte trupesti si ganduri obraznice. Recita actorul Alex Vlad.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.