Rusia acuză: Țările NATO au alimentat războiul civil din Ucraina!

0

Țările NATO, cu sprijinul direct al SUA, au alimentat războiul civil din Ucraina, în opinia președintelui Dumei de Stat (camera inferioară a parlamentului rus), Serghei Narâșkin, exprimată în timpul vizitei sale la în Coreea de Sud, informează TASS și RIA Novosti.

Potrivit lui Narâșkin, multe lecții (ale istoriei) ‘fie au fost prost studiate, fie au fost pur și simplu uitate’. ‘Despre aceasta vorbesc evenimentele tragice din Iugoslavia, Irak, Libia, Siria. Distrugerile și moartea au revenit în Europa, atunci când țările NATO, cu sprijinul direct al SUA și făcând jocul unor veritabili naziști de la Kiev, au alimentat de fapt războiul civil din Ucraina’, a acuzat Narâșkin, în cadrul unei mese rotunde organizate la Seul pe marginea ‘aspectelor cultural-istorice ale relațiilor ruso-coreene’.

În același context, președintele Dumei de Stat și-a exprimat aprecierea pentru poziția Seulului, care ‘nu a cedat presiunilor, solicitărilor și chiar amenințărilor din partea Washingtonului’ și ‘nu s-a raliat unor asemenea pași precum sunt sancțiunile antirusești’.

În opinia lui Narâșkin, aceste sancțiuni sunt ‘măsuri care încalcă normele dreptului internațional și ale Organizației Mondiale a Comerțului’. ‘De altfel, în timpul întrevederilor mele cu omologi europeni, deputați și reprezentanți ai businessului european, aceștia, vreau să vă spun, manifestă o foarte mare îngrijorare față de acțiunile Occidentului la adresa Rusiei’, a mai spus Serghei Narâșki

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.